Anunt public – proiectul „Elaborarea planului de management pentru situl de importanta comunitara ROSCI0405 Dealurile Strehaia – Batlanele”, cod SMIS 102055

Asociaţia Regională pentru Dezvoltare Antreprenorială Oltenia (A.R.D.A.Oltenia), cu sediul în Drobeta Turnu Severin, B-dul Revoluţiei, nr.3-5, anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform H.G. nr.1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru planuri şi programe, pentru ”Plan de management pentru sit-ul de importanţă comunitară ROSCI0405 Dealurile Strehaiei-Bâltanele”.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi din str.Băile Romane nr.3, Drobeta Turnu Severin, în zilele de luni-vineri, între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmh.anpm.ro. – Reglementări – Avize de mediu – Drafturi acte de reglementare.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Mehedinţi, în termen de 10 zile calendaristice de la apariţia anunţului.

 

 

743 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.