Măsuri de prevenire a coronavirusului în Drobeta Turnu Severin. Zilele Severinului, dar și toate manifestările sportive programate să aibă loc în perioada următoare, amânate!

Măsuri de prevenire a coronavirusului în Drobeta Turnu Severin. Zilele Severinului, dar și toate manifestările sportive programate să aibă loc în perioada următoare, amânate!

Răspândirea coronavirusului în România declanșează noi restricții. Primarul Severinului, Marius Screciu, a anunțat suspendarea manifestărilor în instituții culturale, și sportive. S-au luat de asemenea măsura amânării zilelelor Severinului, eveniment programt să aibă loc în perioada 23-26 aprilie. A fost de asemenea sistată activitatea în târgul Veterani. Piețele agroalimentare vor rămâne deschise, dar se vor lua măsuri de dezinfectare a spațiilor. Măsurile luate au fost anunțate de primarul Severinului, Marius Screciu:

Am decis închiderea creșelor, până la sfârșitul lunii. Vom decide când vor fi redeschise, în funcție și de ce se întâmplă la nivel național. Personalul nu l-am trimis acasă. Va rămâne la locul de muncă, pentru a dezinfecta clădirile. O a doua măsură luată este aceea a închiderii târgului Veterani. A treia măsură: amânăm organizarea zilelor orașului. Întrerupem orice fel de contract pentru acea perioadă. Evenimentele erau programate în perioada 23-26 aprilie. Lucrurile nu se vor regla până atunci. De altfel, și evenimentele cultural-artistice vor fi suspendate. Cât privește transportul în comun, vor  fi dublate măsurile de siguranță și igienă”, a declarat primarul municipiului, Marius Screciu.

Sunt măsuri preventive absolut necesare pentru protejarea populației și pentru a limita apariția și răspândirea unor cazuri de coronavirus la nivelul orașului nostru, a mai spus Marius Screciu.

1,833 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.