6-8 mai, Zilele Severinului, ediția 2022!

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a anunțat organizarea în perioada 6-8 mai a ediției 2022 a Zilelor Severinului. După doi ani de pauză din cauza pandemiei, sărbătoarea orașului se va organiza din nou, iar autoritățile promit spectacole și programe artistice de excepție. Locațiile pentru desfășurarea evenimentelor vor rămâne la fel ca și în anii trecuți- strada I.C. Brătianu și parcarea hypermarketului Carrefour. În locația de pe strada I.C. Brătianu se vor organiza concertele de muzică populară și vor fi amenajate și tarabele cu mâncăruri tradiționale, în timp ce concertele de muzică ușoară vor avea loc în parcarea hypermarketului Cora.

A fost definitivată și lista cu soliștii de muzică ușoară acre vor susține concerte. Astfel, în prima zi a evenimentului în deschidere va fi muzică pusă de un DJ, de la ora 20:00 concertează Jean Gavril, de la ora 21:00 Lora Live Band, iar în închiderea evenimentului, de la ora 22:00 pe scenă urcă membrii trupei Vunk.

Sâmbătă seara evenimentele încep de la ora 19:00. La ora 20:00 are loc un concert susținut de F Charm, de la 21:00 trupa Baska, iar de la ora 22:00 Irina Rimes.

În ultima zi a evenimentelor dedicație ediției 2022 a zilelor Severinului, de la ora 20:00 pe scenă urcă pentru a susține un concert Nane, de la ora 21:00 membrii trupei Guess Who, iar în închiderea evenimentului, de la ora 22:00 Grasu XXL va încheia seria concertelor de muzică ușoară.

Primarul Marius Screciu a anunțat că în organizarea evenimentelor sunt implicate instituțiile din zona culturală, Inspectoratul Școlar precum și ONG-uri care activează în domeniu.

6,399 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.