8 sirieni și un irakian, depistați într-o mașină în localitatea Rogova. Șoferul – un mehedințean cu permis suspendat

Ieri, polițiștii Postului de Poliție Rogova, în timp ce efectuau activitatea de patrulare pe DN56 A, pe raza comunei Rogova, au oprit în trafic pentru control, un autoturism care circula cu viteză nergulamentară. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat din județul Mehedinți, în vârstă de 29 de ani, care figura în evidențele Poliției cu permisul de conducere reținut și suspendat. În momentul  verificării interiorului autoturismului, pe bancheta din spate cât și în portbagajul acestuia, au fost identificate 9 persoane, dintre care 6 bărbați, o femeie și 2 copii minori, 8 de naționalitate siriană și unul irakiană.

Totodată, conducătorul auto, a declarat că a preluat grupul de străini dintr-o parcare situată în comuna Cujmir, județul Mehedinți și urma să îi ducă în comuna Șimian, județul Mehedinți, contra sumei de 20 euro pentru fiecare persoană.  La acest moment, polițiștii fac verificări pentru a stabili locul de intrare al acestora pe teritoriul României.

Persoanele în cauză au fost preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinți, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar penal.

61720187

4,469 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.