Aladin Georgescu, preşedinte PSD Mehedinţi: „Resping modul jenant prin care liberalii înțeleg să-și desfășoare campania electorală.”

 

Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a reacţionat în urma declarațiilor senatorului liberal Marius Bălu. Acesta susține că Marius Bălu a acuzat PSD Mehedinţi de o proastă guvernare locală:

PSD MH CJ (1)

„Constat cu amărăciune, dar fără să fiu surprins, că senatorul de Mehedinți, Marius Bălu, continuă atacurile personale la adresa mea, mizând pe faptul că în lipsa unor proiecte pe care să le prezinte mehedințenilor, cea mai bună variantă ar fi să încerce să atragă atenția opiniei publice.

Din păcate pentru dumnealui, dar din fericire pentru mehedințeni, așa cum nu a reușit să facă acest lucru din postura de președinte al Consiliului Județean și nici din postura de parlamentar, nu va reuși nici de această dată.

Mehedințenii nu mai pot fi manipulați atât de ușor, cum era obișnuit Marius Bălu pe vremea când conducea județul ca pe propria moșie și era obișnuit ca toată lumea să-i execute ordinele.

Marius Bălu vorbește de șomajul care a atins cote alarmante, uitând deliberat cum conducerea catastrofală a Regiei Autonome de Activități Nucleare de către colegii săi liberali a condus la trimiterea în șomaj a mii de oameni !

Marius Bălu spune că vrea să facă Mehedinţiul frumos. Rușinos pentru un fost preşedinte de Consiliu Judeţean, pentru că ar fi trebuit să știe că Mehedinţiul este unul dintre cele mai frumoase ţinuturi din România şi ţine doar de noi, mehedinţenii, să-i punem cu adevărat în valoare această frumuseţe și să o transformăm într-o sursă inepuizabilă de dezvoltare economică. 

Vom face acest lucru, cu sprijinul mehedințenilor și fără Marius Bălu, care încearcă cu disperare să ajungă din nou  la conducerea județului și să-și satisfacă astfel poftele sale și ale apropiaților săi. 

Resping modul jenant prin care liberalii înțeleg să-și desfășoare campania electorală și-i asigur pe mehedințeni că vor avea în noi, cei de la Partidul Social Democat Mehedinți, un aliat de nădejde și un partener de cursă lungă, în drumul către dezvoltarea și modernizarea județului.”, a mai precizat preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu prin intermediul unui comunicat de presă.

 

 

4,607 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.