Alertă! Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional Traian a hotărât reducerea orelor de curs din cauza frigului din clase

Conducerea Colegiului Naţional a hotărât micşorarea orelor de curs din cauza frigului cumplit din clase. Traianiştii nu vor mai începe orele la ora 8, aşa cum era prevăzut în orar, iar în urma deciziei Consiliului de Administraţie al colegiului s-a hotărât că:

reducerea-orelor-la-cnt

„Urmare a temperaturilor scăzute din sălile de clasă, consiliul de administraţie al Colegiului Naţional Traian a hotărât, în baza prevederilor legale, reducerea orei de curs la 40 de minute şi a pauzei la 5 minute, pauza mare fiind 15 minute. Cursurile vor începe la ora 9. Aceste modificari au fost aprobate pentru săptămâna viitoare, 24 -28.10.2016.”, a precizat Manuela Prajea, directorul Colegiului Naţional Traian.

program-traian

Anunţul lui Prajea vine la doar o zi după atitudinea cinică a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar care au venit cu un termometru la Traian pentru a măsura temperatura în clase şi au decis că:

“În clase, microclimatul este deocamdată potrivit desfăşurării cursurilor. (…) Dacă elevii se îmbolnăvesc, să se ducă la cabinetul medical şi să fie învoiţi”, a fost precizarea purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

elevi-in-frig-1

Doar că, tot reprezentnaţii ISJ au fost cei care au remis un comunicat de presă din care reiese că: „La nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin, microclimatul în sălile de clasă este asigurat în mod corect prin funcționarea centralelor termice proprii la Școala Gimnazială nr. 5, Colegiul de Transporturi Auto, Liceul Special „Drobeta ″, precum și la unitățile de învățământ particular. În grădinițe se asigură microclimatul optim cu aparate electrice omologate (aparate de aer condiționat, calorifere electrice, aeroterme). În școlile gimnaziale și licee nu există surse de încălzire pentru majoritatea sălilor de cursuri. Apa caldă în grădinițe, cantine și internate este asigurată de la boilere electrice.”

Voica Briceag

12,756 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.