Andi Nodiț, post cheie în guvern. Vezi aici în ce post guvernamental a fost numit

Andi Nodiț, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți a fost numit într-un post cheie în Ministerul pentru Relația cu Parlamentul. Ordinul de numire a fost semnat de prim ministrul Mihai Tudose și a fost publicat în Monitorul Oficial.

M. Of. nr. 0009 din 04 Ianuarie 2018
Act nr. 2/04 Ianuarie 2018

”Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către domnul Andi Nodiț a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului pentru Relația cu Parlamentul”

Andi Nodiţ s-a afirmat în forţă în politica mehedinţeană, în special în calitatea de membru al PNL Mehedinţi, partid în care a deţinut mulţi ani funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret. A fost câţiva ani şeful de cabinet al senatorului PNL de Mehedinţi, Alexandru Ioan Morţun.

A părăsit PNL și s-a înscris în PDL Mehedinţi. Andi Nodiţ a fost timp de trei mandate consecutive consilier judeţean. În perioada 2010 – 2012 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

A fost reales consilier judeţean pe listele M N MH la alegerile locale din vara anului 2012, însă un an mai târziu a renunţat la această calitate și s-a retras în domeniul privat activând în managementul de proiect.

 

Voica Briceag

14,572 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.