ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Comuna Simian titular al proiectului Amenajare strazi, sat Cerneti si sat Simian, comuna Simian, judetul Mehedinti, anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Amenajare strazi, sat Cerneti si sat Simian, comuna Simian, judetul Mehedinti, propus a fi amplasat în comuna Simian, sat Cerneti si sat Simian.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mehedinti din Drobeta Turnu Severin, str Baile Romane nr 3, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet mediumehedinti@gmail.com.

Publicul interest poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

2.Publicul interest poate depune propuneri în ceea ce priveşte conţinutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Mehedinti din Drobeta Turnu Severin, str Baile Romane nr 3, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

1,386 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.