Apel la simț civic!

Reprezentanții Poliției Locale și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au mers, astăzi, în cartierul Schela Cladovei, unde au stat de vorbă cu oamenii pentru a le reaminti care le sunt obligațiile în privința animalelor pe care le dețin. Cartierul a fost recent modernizat, dar nu toți locatarii țin pasul cu civilizația. Sunt în continuare probleme legate de păstrarea curățeniei. Înainte să treacă la sancțiuni, polițiștii au mers să discute față în față cu cetățenii.

De când s-a turnat asfaltul pe străzile din Schela Cladovei, unii localnici nu au înțeles că zona merită mult mai mult decât mizerie și gunoaie aruncate la voia întâmplării. Locuitorilor din acest cartier li se permite să crească animale mari în gospodării, în anumite condiții. Nu toți însă le respectă, așa că polițiștii locali și cei de la biroul pentru protecția animalelor au venit să le reamintească oamenilor că au și obligații, nu doar drepturi.

Proprietarii de câini din rasele periculoase prevăzute de lege au fost și ei verificați de polițiștii biroului pentru protecția animalelor

Polițiștii Locali din Drobeta Turnu Severin au pus la dispoziția cetățenilor și un număr de telefon pentru sesizări non stop: 0252 311 863. De asemenea, prin numărul 112 puteți lua legătura cu polițiștii biroului pentru protecția animalelor din cadrul IPJ Mehedinți.

848 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.