Atribuirea lucrării de construcţie a noii centrale termice a Severinului, verificată de corpul de control al prefectului

Specialiştii corpului de control al prefectului de Mehedinţi verifică în această perioadă documentele în urma cărora s-a atribuit lucrarea de construcţie a noii centrale termice a Severinului. Prefectul susţine că suspiciunile cu privire la termenele asumate de constructori prin contract au fost lucrurile care l-au determinat să ceară o verificare a modului în care s-a organizat licitaţia şi s-a atribuit lucrarea pentru noul modul termic . Lucrările la noua centrală aflată în construcție la Drobeta Turnu Severin sunt mult întârziate față de graficul anunțat, astfel că aceasta nu va putea asigura confortul termic începând cu data de 1 noiembrie, așa cum au anunțat în mai multe rânduri reprezentanții firmei care a concesionat lucrările de construcții.

14453999_1859908864243070_1866846494_o

“Am văzut că în ultima perioadă stadiul lucrărilor la această investiție nouă este sub nivelul așteptărilor. Având în vedere și notificările repetate pe care acest constructor le-a făcut către Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, am decis să demarăm o acțiune de verificare a procedurii de achiziție a acestei noi investiții pentru asigurarea unei surse de căldură”, a spus prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel.

Asiguarea cu gent termic a Severinului este o problemă spinoasă deopotrivă pentru autorităţi şi severineni. Lucrurile au devenit şi mai alarmante în contextul în care în ultimele zile temperaturile au scăzut drastic, iar în case este deja rece.

Verificările membrilor reprezentanţilor corpului de control al prefectului se derulează în aceste zile şi urmează ca în momentul în care această acţiune se va finaliza, rezultatele să fie făcute publice.

Voica Briceag

3,973 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.