Au fost reluate lucrarile de asfaltare pe Splai Mihai Viteazu. Se fac demersuri si pentru asfaltarea strazilor din Schela Cladovei si Gura Vaii

Odata cu incalzirea vremii au fost reluate lucrarile de asflatare si modernizare a Splaiului Mihai Viteazu.  Acestea au fost stopate pe perioada sezonului rece deoarece, din cauza temperaturilor scazute nu s-a putut turna asfalt. Asa ca, acum se lucreaza la foc automat pentru a se reda traficului rutier cat mai rapid artera rutiera extreme de circulata:

lucrari splai 1

Lucrarile se executa pe fonduri guvernamentale de la fostul Minister al Dezvoltării Regionale, care a alocat Meedintiului prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, suma de 417 de milioane lei, care au fost folosiţi pentru 89 de obiective de investiţii, în perioada 2015-2018. În Drobeta Turnu Severin pe acest program se asfalteaza Bulevardul Splai Mihai Viteazu, Bulevardul Tudor Vladimirescu şi Bulevardul Porţile de Fier. In aceasta primavara vor incepe lucrarile de asfaltare a Bulevardului Tudor Vladimirescu si va fi scoasa la licitatie lucrarea care vizeaza asfaltarea Bulevardului Portilor de Fier.

Tot pe Programul National de Dezvoltare Locala urmeaza sa fie accesate noi proiecte pentru Mehedinti. Consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin s-au reunit pentru aprobarea indicatorilor tehnico economici in vederea depunerii mai multor cereri de finantare:

marius screciu

„Dorim asfaltarea si reabilitarea a 35 de străzi din Schela Cladovei, patru străzi din Gura Văii, reabilitarea Liceului Ţiţeica, a Colegiului National Traian, vorbim si despre sala de sport şi terenul de sport de la Colegiul Tehnic Decebal. ”, a declarat dupa sedinta de consiliul local primarul Marius Screciu. Suma solicitata de reprezentantii primariei Severin de la guvern pentru realizarea acestor obiective se ridica la 2,7 milioane de lei. Acestea urmeaza sa fie executate tot pe Programul Natioanl de Dezvoltare Locala.

Voica Briceag

7,532 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.