Campanie de promovare a ofertei educaționale a Statului Major al Forțelor Aeriene, cu spectacol pe cer la Drobeta Turnu Severin

În perioada 9 la 12 mai 2022 Statul Major al Forțelor Aeriene desfășoară o campanie de promovare a ofertei educaționale a Forțelor Aeriene în garnizoanele Arad, Timiș, Mehedinți și Gorj.
În cadrul întrunirilor desfășurate împreună cu centrele militare județene este prezentată oferta educațională a Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și a Școlii militare de maiștri militari subofițeri a forțelor aeriene „Traian Vuia”.
Tinerilor li se prezintă oferta educațională și sunt încurajați să urmeze o carieră militară în forțele aeriene, se prezintă condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a fi selecționați pentru a urma cursurile instituțiilor militare de învățământ din forțele aeriene.
La activitate participă studenții din Academia forțelor aeriene Henri Coandă, elevi ai Școlii militare de maiștri militari și subofițeri a forțelor aeriene precum și reprezentanți din Baza aeriană 71 Câmpia Turzii și reprezentanți de la subunitățile de radiolocație ai Brigăzii 76 supraveghere, cercetare și avertizare timpurie prin radiolocație.


Activitatea este condusă de comandorul Manolachi Cristian, șeful Oficiului personal și mobilizare din statul major al forțelor aeriene, la activitate participă, atât elevii din clasele terminale din colegiile tehnice și reale din județele vizate respectiv Arad, Timiș, Mehedinți și Gorj, cât și persoanele interesate de o carieră militară. La sfârșitul prezentării personalul participant are ocazia să relaționeze direct cu studenții și elevii școlilor din instituțiile militare de învățământ din Forțele Aeriene și să admire zborul executat de aeronavele Forțelor Aeriene care vor survola esplanada Crișan. În Drobeta Turnu Severin, activitatea va avea loc în ziua de miercuri, 11 mai 2022 la Casa Tineretului.

531 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.