Centrul de transfuzii sangvine Mehedinți, mutat într-o nouă locație

Un nou spațiu a fost identificat și urmează să fi pus la dispoziția reprezentanților centrului de transfuzii sangvine în vederea relocării, în contextul în care, spațiul din incinta spitalului județean de urgență unde funcționează acum centrul, trebuie eliberat în vederea reabilitării și modernizării unității medicale. Soluția identificată este una pe termen lung în contextul în care, clădirea în care va fi relocat centrul aparține consiliului județean Mehedinți și este liberă de sarcini. Locația identificată se află în imediata apropiere a Autogării Drobeta Turnu Severin, la parterul fostului Centru multifuncțional pentru tineri în dificultate, iar astăzi s-au stabilit detaliile procesului de reabilitate a imobilului. Clădirea a fost identificată și pusă la dispoziție de către directorul DGASPC Mehedinți, Adrian Bidilici:

Banii pentru modernizarea centrului vor fi alocați de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți cu destinație specială pentru reabilitare, modernizare și aducerea lui la standarde pentru o bbună funcționare a centrului de transfuzii. Este absolut normal să ne ajutăm, fiind instituții de stat, era firesc să găsim o soluție pentru a-i ajuta”, a precizat Adrian Bidilici, director DGASPC Mehedinți.

”Înțeleg importanța acestui serviciu și m-am implicat direct în găsirea unei soluții și mă voi asigura că lucrările se vor realiza în termen de, cel mult, o lună”, a spus Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

A

710 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.