Cereri multe, locuri puține în creșele din Dr. Tr. Severin

Mulți copii, puține locuri! Aceasta este concluzia la care s-a ajuns în urma depunerii dosarelor de înscriere a antepreșcolarilor la creșele din municipiul Drobeta Turnu Severin. Şi anul acesta, părinţii care vor să-şi înscrie copiii la creşele din Drobeta Turnu Severin stau cu emoţii că dosarele de înscriere ar putea rămâne nerepartizate. Din cele peste 200 de dosare depuse, puţin peste 100 vor putea fi repartizate, din cauza numărului mic de locuri disponibile.

Peste 200 de părinţi încearcă să-şi înscrie copiii pe cele cu puțin peste 100 de locuri disponibile în creșele din Drobeta Tunru Severin. Şi anul acesta, cererile depuse depăşesc cu mult oferta:

În Drobeta Turnu Severin nevoia de locuri în creșe este foarte mare în prezent, de aproximativ două ori mai mare decât capacitatea actuală. Sunt părinți care își depun dosarele chiar și cu un an înainte de a-și duce copilul la creșă, tocmai pentru a fi sigur că au locul asigurat. Chiar și așa, riscă să fie lăsați pe din-afară. Este și motivul pentru care municipalitatea a depus mai multe cereri de finanțare euopeană pentru construirea de noi creșe:

Cererea și actele doveditoare pentru înscrierea micuților la creșe se depun la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei. Pentru o zi de cazare, cu trei mese incluse, părinții plătesc 6 lei.

1,400 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.