Cod galben de ploi în Mehedinți începând de azi

Incepand de luni, ora 10:30, a intrat in vigoare in toata tara un cod galben de ploi, care va fi in vigoare pana marti, la ora 21:00.
In intervalul mentionat, vor fi ploi cu caracter temporar in toata tara si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi frecvent 20…25 l/mp si pe arii restranse 40…50 l/mp. La inceputul perioadei avertizate, cu precadere in regiunile sudice si sud-estice, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat de grindina. In a doua parte a zilei de 20 septembrie, ploile insemnate cantitativ se vor semnala in special in sud-vest.

Temperaturile vor scădea semnificativ în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilelor de marţi, 20 septembrie şi miercuri, 21 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara.

Meteorologii precizeaza ca in judetele Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea, Braila si Buzau si in zona de munte a judetelor Prahova, Dambovita, Arges, Valcea si Gorj ploile vor avea caracter torential si se vor cumula local 60…80 l/mp.

temp_judete_hfotm55srs93jlkkd7s86sinssa7hvku_50

4,848 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.