Comunicat de presă privind finalizarea proiectului „Creșterea competitivității S.C. CLAID PROD COM S.R.L. prin achiziția de echipamente”

Comunicat de presă

Data: 14.05.2018

Comunicat de presă privind finalizarea proiectului

Titlul proiectului: Cresterea competitivitatii S.C. CLAID PROD COM S.R.L. prin achizitia de echipamente

Numele beneficiarului: S.C. CLAID PROD COM S.R.L.

Obiectivele proiectului: Consolidarea pozitiei pe piata a SC CLAID PROD COM SRL în domeniul competitiv „Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții”, prin creşterea capacităţii şi calităţii producţiei și introducerea unui nou proces pentru întreprindere (sudura simultana la 2 capete cu un singur utilaj), proiect care cuprinde, în principal, achiziția de echipamente specifice.

Valoarea totala a proiectului (inclusiv finantarea nerambursabila):  861.388,25 lei

Valoarea finantarii nerambursabile: 504.221,22 lei din care contribuția FEDR 428.588,04 lei

Data începerii şi finalizării proiectului:  01.12.2016-31.05.2018

Codul MySMIS: 113689

 

S.C. CLAID PROD COM S.R.L. cu sediul în Drobeta-Turnu Severin, str. Kiseleff nr. 39, bloc E5, sc. 1, ap. 7, județ Mehedinți, România, anunţă finalizarea implementării proiectului „Cresterea competitivitatii S.C CLAID PROD COM S.R.L. prin achizitia de echipamente”, prin POR 2014-2020, AP 2.1A, care are ca obiectiv consolidarea pozitiei pe piata a societății în domeniul competitiv „Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții”, prin creşterea capacităţii şi calităţii producţiei și introducerea unui nou produs și proces pentru întreprindere, proiect care cuprinde, în principal, achiziția de echipamente specifice.

Rezultatele proiectului constau în achiziția de active tangibile specifice activitatii de producție a tâmplăriei PVC (tamplarie PVC, aluminiu si geam termopan (Masina de debitat cu 2 capete- 1 buc, Fierastrau pentru taierea otelului- 1 buc, Masina de infiletat cu alimentare automata de suruburi- 1 buc, Freza pentru locasurile de feronerie- 1 buc, Freza automata pentru drenajul apei- 1 buc, Freza montanti- 1 buc, Masina de sudat la 2 capete- 1 buc, Masina de debitat baghete cu sistem automat de masurare- 1 buc, Masa montaj feronerie pe cercevele- 1 buc, Masa verticala de calat- 1 buc), a unor corpuri de iluminat industrial LED (5 buc) și de active intangibile (servicii de consultanta, servicii de publicitate si informare, servicii de audit).

Impactul investiției la nivelul localităţii Drobeta-Turnu Severin constă în crearea unui noi locuri de muncă pentru o persoană din categorie defavorizată, creşterea calităţii produselor obținute, reducerea consumurilor energetice și a cantității de deșeuri generate.

S.C. CLAID PROD COM S.R.L.

Date de contact

Persoana de contact: Căruceru Sorin-Claris, Administrator

Tel.: 0744.669.737

Fax.: 0252.317.953

E-mail: claidprodcom2.1@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

6,328 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.