Concurs pentru postul de manager al Palatului Culturii, Teodor Costescu

Autorităţile locale organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Palatului Culturii Teodor Costescu. Reprezentanții municipalității spun că acest demers este absolut necesar în condițiile plecării subite din această lume a fostului manager, Sorin Vidan.  La concurs pot participa persoanele care au cetăţenie română şi au studii universitare  în domeniul teatrului şi artelor. Acesta se va desfăşura în mai multe etape şi va începe de săptămâna viitoare.

Managerul Palatului Culturii Teodor Costescu este responsabil de trei mari instituţii culturale emblematice ale judeţului nostru. Este vorba despre Cetatea Medievală a Severinului, Palatul Culturii şi Castelul Artelor. Pentru ocuparea imediată a funcţiei, primăria organizează un concurs de proiecte de management. Astfel, cei care vor să participe la acest concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • Să aibă cetăţenie română;
  • Capacitate deplină de exerciţiu;
  • Să întrunească condiţiile de pregătire în domeniul de activitate al instituţiei;
  • Să întrunească condiţii de studii univesitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul teatrului şi artelor.

Verificarea proiectelor va începe de săptămâna viitoare, iar rezultatul final se va afla în 19 iulie.

174 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.