Conducere controversată la comanda I.P.J. Mehedinți. Vezi aici cine este noul șef al polițiștilor mehedințeni!

Inspectoratul Județean de Poliție al județului Mehedinți are conducere nouă. Numit în funcția de execuție este un personaj controversat, implicat în mai multe scandaluri de-a lungul carierei sale. Este vorba despre chestorul de poliție Vasile Oprișan, comandat al I.PJ. Bacău în perioada intervenției eșuate de la Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și omorâți într-un apartament de un bărbat cu antecedente penale care a negociat cinci ore cu poliția. Acesta nu este singurul scandal în care actualul șef al I.P.J. Mehedinți a fost implicat. În urmă cu doi ani, Oprișan s-a aflat în centrul unui scandal imens, după ce a făcut o serie de declarații considerate revoltătoare, în timpul unui interviu dat la postul de radio Mesagerul FM, practic o insultă la adresa femeile bătute de soți.

Vasile Oprisan a spus că ”femeile care primesc o palmă din partea soților exagerează atunci când sună la 112 și nu ar trebui să-i deranjeze pe polițiști în miez de noapte, deoarece pot aștepta și până dimineața„.

În urma acestei declarații, șeful Poliției Române a decis să trimită Corpul de Control la I.P.J. Bacău, pentru verificări. Deși societatea civilă a cerut demisia lui din funcție, ulterior Oprișan a regretat cele afirmate și și-a cerut scuze public, fiind iertat de șefii ierarhici de la București.

Oprișan nici măcar nu s-a prezentat la post în ziua numirii sale. El trimis un document din care reiese că s-ar afla în concediu medical.

6,221 total views, 2 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.