Consliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național Pedagogic ” Ștefan Odobleja” a fost ajutorul lui Moș Crăciun

Elevii Colegiului Național Pedagogic „Șt. Odobleja” au dovedit deja cu sunt adevărați patrioți și că atunci când vine vorba de Spiritul Crăciunului cuvântul ” originalitate” este literă de lege. Și cum au vorbit despre Spiritul Crăciunului, aceștia au demarat o activitate numită „ Sacul lui Moș Crăciun” prin care au donat jucării pentru copiii de grădiniță din Comuna Livezile și Comuna Husnicioara, dorind să însenineze puțin sărbătorile micuților. Motto-ul prin care s-au încurajat unul pe celălalt să participe fiind unul simplu : „PLUȘ” IT UP! .

1

Membrii Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Național Pedagogic „Șt. Odobleja”  au explicat inițiativa luată astfel :  „Populația Pământului este în creștere, așa că spiridușii Moșului au cam rămas în urmă cu producția de jucării anul acesta. Noi ne-am provocat colegii să demonstreze că Pedagogicul este la fel de generos și altruist pe cât este de original! Să demonstreze că merităm un Oscar pentru bunătate în această perioadă a anului!”

3

Micuții i-au primit pe „spiridușii onorifici” ai Colegiului Național Pedagogic „ Șt. Odobleja” cu veselie, zâmbete timide și priviri calde,urmate apoi de bucurie sinceră atunci când au văzut ce se ascunde în Sacul lui Moș Crăciun. La plecare le-au mulțumit oaspeților cântând colinde și oferindu-le cadouri făcute chiar de ei.

2

 

Petre Mădălina­-Iulia,

Purtător de cuvânt al Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”

4,846 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.