Constantin Trușcă(PSD): ”Reprezentanții PSD nu candidează nici pentru ei, nici pentru partid. Candidează pentru oamenii din comunitățile lor”

Constantin Trușcă, candidat PSD pentru Camera Deputaților, a declarat că a decis să candideze pentru comunitate, nu pentru partid: ”Reprezentanții PSD nu candidează nici pentru ei, nici pentru partid. Candidează pentru oamenii din comunitățile lor. Fiecare candidat va semna în mod public contractul social cu cetățenii din comunitatea pe care o vor reprezenta, contract care va conține două componente importante: angajamentul de integritate și programul de dezvoltare al localității. Fiecare candidat se va angaja să schimbe în bine comunitatea sa și avem convingerea că va acționa împreună cu oamenii, căci numai așa va găsi cele mai bune soluții.  PSD a folosit, în premieră, consultarea publică pentru finalizarea listelor de candidați. La nivelul fiecărei circumscripții, organizațiile locale au consultat alegătorii în legătură cu lista candidaților. Ne-am respectat promisiunile. Avem, acum, candidați cu experiență și expertiză în administrația publică locală, care își vor depăși obiectivele.  Suntem pregătiți pentru a aplica politicile Planului de dezvoltare accelerată a țării, pe care PSD îl va susține în anii următori.  Politica administrativă se face mai cu inima și cu ideile comunității, precum și folosind propria experiență și expertiză. Ea nu se face niciodată sub presiunea evenimentelor ori din instinct. PSD va avea mereu o legătură strânsă cu oamenii, va fi prezent în fiecare comunitate. Va evalua permanent obiectivele asumate și gradul lor de îndeplinire. Pentru noi, este important să cunoaștem și să rezolvăm problemele medicilor, profesorilor, muncitorilor, cercetătorilor, pensionarilor și ale celorlalte categorii de cetățeni, care au nevoie de sprijinul nostru. Credem cu tărie că societatea românească are nevoie de o politică de centru-stânga, o politică a solidarității. ”  susținut acesta.

Constantin Truşcă (PSD) este primul primar mehedinţean care ajunge în Parlamentul României, el conducând lista pentru Camera Deputaţilor a Partidului Social Democrat, filiala Mehedinţi. La alegerile locale din vara acestui an, Constantin Truşcă a câştigat un nou mandat de primar al comunei Şimian cu 99%, obţinând un număr de 3.933 de voturi, în timp ce candidatul de pe locul doi a obţinut doar 152 de voturi. Este cel mai bun scor obţinut vreodată de un primar din judeţul Mehedinţi, iar scorul zdrobitor pentru adversarii săi arată susţinerea loucuitorilor comunei pentru primarul lor, omul despre care spun că “a făcut ca la Şimian să se trăiască mai bine decât la Severin”, acest lucru fiind explicat şi de boomul imobiliar din Şimian unde preţurile proprietăţilor sunt la fel sau chiar mai mari decât în Severin.

dsc_8114

Comandat de PSD – Filiala Mehedinți, Executat de SC CARVO MIN MH MEDIA SRL

CUI AEP: 11160007

8,936 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.