Copii din satul Almăjel, plecați de acasă în toiul nopții, recuperați de jandarmii mehedințeni aflați în misiune la Vînju Mare

Au plecat în toiul nopții de acasă pe jos, au mers timp de câteva ore pe jos, iar în jurul orei 8:30 au fost găsiți de jandarmii mehedințeni. Este cazul a patru copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani care au plecat în toiul nopții de acasă cu gândul de a ajunge la tatăl unuia dintre ei care locuia în orașul Vînju Mare. Jandarmii mehedințeni aflați în misiune în zona Lunca Vînjului au fost cei care i-au găsit pe micuți în jurul orei 8:30 de dimineață și au împiedicat astfel o tragedie. Micuții parcurseseră mai bine de 15 kilometri pe jos.

Se pare că cei patru copii ar fi plecat de acasă, din satul Almăjel unde locuiau împreună cu bunicii, pentru a ajunge la tatăl unuia dintre ei care locuia în zona orașului Vânju Mare. Dispariția lor fusese sesizată și de bunici care plecaseră în căutarea lor. Jandarmii au luat legătura cu familiile, iar copiii au fost conduși la sediul Poliției până când au fost luați de familii.

 

Voica Briceag

4,420 total views, 3 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.