Creșele din Severin se pregătesc pentru noul an școlar

Se fac pregătiri în creşele din Drobeta Turnu Severin pentru începerea unui nou an şcolar.  De la 1 septembrie, acestea trebuie să reînceapă activitatea, așa că se lucrează de zor la curățenia generală și igienizare. La Severin, funcționează în prezent patru creșe din cinci, câte există, pentru că una se află în proces de reabilitare.

La Creşa numărul 22 din Drobeta Turnu Severin pregătirile pentru primirea copiilor în noul an şcolar sunt în toi. Până acum s-a lucrat la reparaţii, acolo unde a fost nevoie, iar în ultima săptămână dinaintea începerii noului an şcolar a început curăţenia generală. 100 de copii vor fi primiți aici după data de 1 septembrie.

În Drobeta Turnu Severin, există cinci creşe, dar una nu este funcţională pentru că se află în proces de reabilitare. Așadar, și în acest an numărul cererilor de înscriere este mai mare decât de obicei

Potrivit modificărilor aduse legii educației, din anul 2021, la creșele de stat vor putea fi înscriși copii cu vârsta mai mică de 11 luni până la 3 ani.

274 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.