Cruzime și sadism din partea unui adolescent de 16 ani din Cujmir. A spânzurat doi pisici

De sadism și cruzime maximă a dat dovadă un adolescent din comuna mehedințeană, Cujmir, localitatea Aurora, care a omorât doi pui de pisică. Animăluțele au fost spânzurate și mândru de isprava sa, adolescentul a postat imaginile pe o rețea de socializare, cu un comentariu care nu face decât să confirme un comportament deviant ”Captura mea”.

Gestul adolescentului a stârnit revoltă pe facebook mai ales că tânărul  postat imaginile pe facebook pe pagina mai multor organizații care se ocupă de protecția animalelor.

„Ciusca Costi, localitatea Cujmir judetul Mehedinti, acest copil este un psihopat in libertate, daca astazi omoară un suflet nevinovat, pe viitor poate sa devina un criminal cu sânge rece! Politia sa se autosesizeze! Share masiv va rog!”, a scris Maria pe Facebook.

Poliția s-a autosesizat, au demarat cercetările și l-au depistat pe autor. Băiatul și-a recunoscut fapta. Agenții de la Poliție au mai găsit doar una dintre pisici la locul indicat. Adolescentul este acum cercetat pentru uciderea animalelor fără drept.

“S-a întocmit dosar penal pentru uciderea animalelor fără drept, conform legii 205/2004. Fapta este prevăzută cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă”, au precizat reprezentanții Poliției Mehedinți.

Voica Briceag

6,558 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.