Cum vor vota liberalii mehedințeni la alegerile pentru șefia partidului? Vezi aici câte voturi a obținut fiecare candidat

Liberalii mehedinţeni par să meargă pe mâna lui Ludovic Orban la şefia partidului la congresul din iunie. Numărul de voturi obținut de Ludovic Orban din partea filialei mehedințene a fost de 47 din 51.
Liberalii au dreptul de a vota în cadrul Biroului Politic Județean pentru mai multe moțiuni ale candidaților și așa se face că, un număr important de voturi a obținut și moțiunea depusă de Cristian Bușoi care a primit votul de încredere din partea unui număr de 31 de liberali, în timp ce moțiunea lui Viorel Cataramă a primit 11 voturi.

Ludovic Orban (D), asculta discursul presedintelui PNL Timis, Cristian Busoi (S), in timpul unei vizite in Timisoara, miercuri, 29 aprilie 2009. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Până în acest moment, în fața liberalilor mehedințeni și-au prezentat moțiunile doi dintre candidații la funcția de președinte, este vorba despre Viorel Cataramă și Ludovic Orban, urmând ca, cel mai probabil și Cristian Bușoi să participe la o întâlnire cu liberalii mehedințeni pentru a-și prezenta programul politic.
Alegeri PNL (120)
Interesant este că, la congresul național pentru alegerea viitorului președinte al Partidului Național Liberal, Mehedințiul va avea un număr de 86 de delegați, care nu sunt neapărat cei care fac parte din Biroul Politic Județean și care au votat pentru una dintre cele trei moțiuni. Așa se face că, până la urmă, votul dat în Biroul Politic Județean este doar unul informal, dar care nu pare să aibă nicio relevanță atunci când va veni vorba despre votul final pentru alegerea viitorului președinte al formațiunii politice.

Voica Briceag

3,035 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.