Daniel Cîrjan şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului

Candidatul PNL la Primăria Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, şi-a depus luni dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal, fiind însoţit de lideri ai PNL Mehedinți, dar şi de candidaţii pentru Consiliul Local Drobeta Turnu Severin.

Daniel Cîrjan a spus că îşi doreşte o schimbare fundamentală a modului cum se face administrație publică la nivelul municipiului: Vreau sincer să mulțumesc celor peste 8000 de locuitori ai Severinului, care și-au pus încrederea în candidatura mea și care au semnat pentru listele de candidați ai Partidului Național Liberal. Vreau, de asemenea, să mulțumesc întregii echipe a Partidului Național Liberal pentru faptul că mi-au acordat încrederea pentru a candida din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Din punctul meu de vedere este un punct zero pentru administrația locală din Turnu Severin. Este nevoie de o schimbare fundamentală la nivelul administrației locale, este nevoie de o schimbare fundamentală a felului în care se face  administrație în Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin. Eu m-am înscris în această competiție pentru a câștiga și am ferma convingere că voi câștiga aceste alegeri locale și voi câștiga funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin”, a declarat Daniel Cîrjan.

DSC_0381

Alături de  Daniel Cîrjan a fost și senatorul Marius Bălu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Mehedinți, care și-a declarat convingerea că echipa câștigătoare la alegerile locale din 5 iunie va fi cea liberală: „Am dorit să fiu alături de prietenul meu, Daniel Cîrjan. Am mare încredere în severineni și sunt absolut convins că putem fi un tandem câștigător Daniel Cîrjan la Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și subsemnatul la președinția Consiliului Județean Mehedinți. Am demonstrat amândoi ce putem face pentru mehedințeni și pentru severineni. Deși relativ tânăr, știți că are foarte multă experiență în administrație, se descurcă foarte bine în hățișurile administrației, nu are nevoie ca alții de o calificare la locul de muncă și, repet, am mare încredere și sunt absolut convins că imediat după data de 5 iunie putem intra în linie directă pentru a rezolva marile probleme ale severinenilor și ale mehedințenilor. Mă refer aici, cu prioritatea, la crearea de locuri de muncă și în general ceea ce înseamnă creșterea nivelului de trai al severinenilor și implicit al mehedințenilor, adică anveloparea blocurilor și toate modernizările legate de educație, sănătate și sport”, a declarat Marius Bălu

DSC_0417

Prezent la eveniment, președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, a vorbit despre campania electorală care va începe în câteva zile: „Va fi o campanie electorală pe care Partidul Național Liberal o va duce pe ceea ce dorește să facă și va scoate în evidență ceea ce nu s-a făcut până acum. Nu trebuie să uităm că Partidul Național Liberal nu a avut niciodată Primăria Drobeta Turnu Severin și nici președinția Consiliului Județean Mehedinți. Am văzut că anumiți candidați spun că fac parc industrial și stau să mă întreb de ce nu l-au făcut până acum. Eu de doi ani spun acest lucru, iar acum vor să mintă severineni că fac parc industrial. Noi avem un candidat tânăr, am încredere că vom câștiga în 5 iunie Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și Consiliul Județean și sunt convins că programul pe care Partidul Național Liberal îl va face atât pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, cât și pentru Consiliul Județean Mehedinți va fi apreciat și votat în majoritate de severineni și mehedințeni”.

DSC_0413

4,688 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.