Datorii de miliarde la furnizorul de agent termic

Vara s-a instalat, dar asociaţiile de proprietari din Drobeta Turnu Severin continuă să înregistreze datorii de miliarde la furnizorul de energie termică. În aceste condiții, nu este de mirare că reprezentanții SPAET s-au adresat instanței de judecată. Asociaţia cu cele mai mari datorii este din Crihala și doar la o singură scară de bloc s-au adunat peste 40 de mii de lei.

Sunt anumite asociaţii care nu au plătit nici măcar 1 leu în ultimele luni. Reprezentanții SPAET s-au săturat să tot aștepte, așa că au intentat acțiuni în instanță împotriva rău-platnicilor.

Cele mai multe datorii se înregistrează la Asociația nr. 98 din Crihala. Aici sunt datorii de sute de mii de lei la furnizorii de utilități. Oamenii spun că au avut şi apa potabilă oprită tot din cauza datoriilor şi dau vina pe administratorul asociației.

De asemenea, în această perioadă au loc debranşări de la rețeaua centralizată de agent termic. Cei ce vor să schimbe sistemul de încălzire au timp să o facă până la data de 1 septembrie.

Reprezentanții SPAET au anunțat că cei care nu-și vor plăti datoriiloe vor rămâne în frig iarna viitoare.

896 total views, 8 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.