De Ziua Mondială a Zâmbetului, un surâs plin de recunștință din partea jandarmului, Cosmin Andrei

Mii de mehedințeni, români din toate colțurile țării, dar și gestul impresionant al omului de afaceri mehedințean, Tănase Stîngă, i-au redat zâmbetul și dreptul la viață lui Cosmin Andrei, jandarmul mehedințean diagnosticat cu o boală neurologică gravă.  Pentru el s-a mobilizat exemplar o țară întreagă și în timp record s-a strâns suma de bani necesară intervenției salvatoare. Datorită lor, Cosmin Andrei a fost operat și încet, dar sigur se recuperează. De Ziua Mondială a zâmbetului, el a avut un mesaj pentru toți cei care l-au ajutat.

Mesajul a fost postat și pe pagina oficială a Jandarmeriei Române:

,,Astăzi, de Ziua Mondială a Zâmbetului, tânărul jandarm Cosmin Andrei ne-a reamintit cât de important este zâmbetul și speranța în oameni. Dacă astăzi Cosmin trăiește și poate să zâmbească este doar datorită generozității voastre, a celor mulți, care alături de colegii săi jandarmi, polițiști sau pompieri, l-ați ajutat să treacă peste momentele grele.
Cu zâmbetul pe buze, Cosmin a dorit să vă transmită tuturor mulțumiri și să vă confirme încă o dată că, atunci când suntem împreună, putem face minuni.
În luna iunie a acestui an, tânărul jandarm a fost diagnosticat cu o boală neurologică extrem de rară, de care suferă doar 25 de persoane la nivel mondial. Contribuțiile voastre și gândurile bune l-au ajutat ca astăzi să fie externat din clinica unde a suferit trei intervenții chirurgicale extrem de complexe. Începând de astăzi, Cosmin va continua recuperarea la Clinica de Recuperare Neuromusculară din Tîrgu Mureș. El este conștient, devine prezent, cooperant și face eforturi în continuare pentru recuperare.
Cosmin, noi îți dorim multă sănătate și te asteptăm să revii sănătos în mijlocul nostru!,,

 

Voica Briceag

14,780 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.