Demonstrație de box în aer liber! Vezi aici detalii

Severinenii sunt așteptați vineri, 5 august, să participe la o demonstrație de box în aer liber. Peste 100 de sportivi de la mai multe cluburi din țară se vor antrena în fața publicului severinean și vor organiza și câteva partide demonstrative. Evenimentul este organizat de Asociația Box Club Drobeta:

Evenimentul se va desfășura în zona fântânii cinetice începând cu ora 19:30. Peste 10 cluburi din toată țara au confirmat prezența la acest eveniment cu peste 100 de sportivi. Principalul obiectiv al acestui eveniment îl reprezintă pregătirea sportivilor, dar și promovarea acestui sport. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Federația Română de Box , iar municipiul Drobeta Turnu Severin este primul oraș în care are loc această campanie”, a spus Sorin Gherghescu, președintele Box Club Drobeta.

Printre cluburile care au confirmat prezența la eveniment se numără: CSM Lugoj, Minerul Motru, Pandurii Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu, CSM Vâlcea, SCM Craiova, CSM Pitești, CSM Slatina, Box Comtech Slatina, Rapid București, ACS Flacăra Horezu, Viitorul Caracal , CST Alexandria, AS Academy Box Anton, CSM Turnu Severin și nu în ultimul rând, Box Club Drobeta.

foto: Justinel Stăvaru

134 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.