Dezinfecție totală în Severin! Peste 40 de angajați ai firmei Brantner, Secom, de la serviciul de gospodărie și de la spații verzi, angrenați în acțiune

Dezinfecție totală în Severin! Peste 40 de angajați ai firmei Brantner, Secom, de la serviciul de gospodărie și de la spații verzi, angrenați în acțiune

Mobilizare exemplară pentru dezinfecție totală în municipiul Drobeta Turnu Severin! Primarul Marius Screciu, a mobilizat peste 40 de angajați ai societății de salubrizare, de la îngrijirea spațiilor verzi, gospodărie și ai operatorului SECOM pentru cea mai amplă acțiune de dezinfecție a orașului de la izbucnirea virusului COVID-19! Se acționează cu dezinfectant biocid pe toate străzile din oraș, în zone pubelelor de gunoi, pentru dezinfectarea mobilierului urban, a parcărilor, dar și intrărilor în blocurile de locuințe. Acțiuni identice vor avea loc și în cartierele mărginașe ale orașului!

Încredere și solidaritate! Acesta este mesajul transmis astăzi de reprezentanții primăriei severinene, odată cu startul celei mai ample acțiuni de dezinfecție din oraș. Se va acționa în toate zonele din oraș- în parcuri, pe străzi, în zona pubelelor de deșeuri, dar și la intrarea în scara blocurilor. Acțiuni similare vor avea loc și în cartierele mărginașe ale orașului. Totodată, la solicitarea asociațiilor de locatari, dar și cu acordul proprietarilor se poate interveni și pentru dezinfectarea scărilor de bloc:

În acest moment, autoritățile au transmis că există pe stoc suficientă substanță de dezinfectare pentru ca astfel de acțiune să se deruleze pe parcursul a o lună și jumătate, iar stocurile de dezinfectant sunt refăcute periodic, astfel încât să existe în permanență stoc de soluție.

 

 

1,879 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.