Doi bărbați atacați de urs în satul Obîrșia Cloșani. Vezi aici în ce stare sunt

Momente de panică miercuri seara pentru localnicii comunei Obîrșia Cloșani din județul Mehedinți unde doi bărbați au fost atacați de urs. În jurul orei 20:30, cei doi se îndreptau spre ieșirea din sat spre locația unde își aveau stupii. Au apucat să vadă animalul, dar nu au avut timp suficient să se îndepărteze. Animalul s-a năpustit asupra lor și i-a sfârtecat. Cei doi au reușit totuși să fugă și au intrat în casă:

Avem stupii chiar în spatele casei, iar soțul a mers cu un prieten să îi trateze. Nu știu ce s-a întâmplat, m-am pomenit cu ei în casă plini de sânge !”, a povestit soția unuia dintre cei doi bărbați.

”Apelul la 112 a fost făcut de către primarul localității care a anunțat faptul că doi bărbați au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacați de un urs, care a fost atras de niște stupi, amplasați la marginea localității Obârșia Cloșani. Persoanele, care prezentau plăgi atat la nivelul membrelor superioare, cât și la nivelul membrelor inferioare au fost preluate, în stare de conștiență, de către echipajele medicale SMURD și SAJ, fiind transportate la Centru de Primiri Urgențe din localitatea Baia de Aramă. Pentru avertizarea populației din zona Obârșia Cloșani, pompierii au transmis un mesaj Ro -Alert” se arată într-un comunicat remis de ISU Drobeta.

În acest moment cei doi bărbați se află în afara oricărui pericol.

4,759 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.