În Drobeta Turnu Severin încep tratamentele aviochimice de combatere a dăunătorilor

Reprezentanţii primăriei Drobeta Turnu Severin avertizează locuitorii municipiului că în perioada 17.05.2018 – 24.05.2018 se vor executa tratamente aviochimice de dezinsecţie şi combatere a dăunătorilor ( ţânţari, omizi defoliatoare, gândaci, aphidae etc.) pe aliniamente şi parcuri cu substanţe biocide autorizate de Ministerul Sănătăţii pentru utilizarea în aglomerările urbane din România.

Zona pe care se va face tratamentul este întreaga zonă de intravilan a municipiului Drobeta Turnu Severin. Reprezentanții municipalității au anunțat deja asociaţiile crescătorilor de albine conform legii, agenția de mediu și direcţia fitosanitară. Lucrările sunt servicii de dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare prin combaterea aviochimică a ţânţarilor, muştelor, aphidelor, viespiilor şi a altor insecte de disconfort. Tratamentele se vor face dimineaţa între orele 6 şi maximum 10, atunci când eficienţa combaterii este maximă.

În funcţie de condiţiile meteo, perioada în care se va executa lucrarea se poate prelungi. Produsul nu este dăunător oamenilor şi nici mediului înconjurător.

Voica Briceag

7,801 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.