EXCLUSIV! PRU are filială în Mehedinţi şi depune liste complete de candidaturi, preşedinte surpriză

Partidul România Unită şi-a constituit o filială şi în judeţul Mehedinţi şi va depune liste complete de candidaturi atât pentru Camera Deputaţilor cât şi pentru Senat. Filiala mehedinţeană a prtidului este coordonată de Cornel Stroescu, unul dintre marii fermieri ai judeţului Mehedinţi şi totodată preşedintele Camerei Agricole Naţionale.

cornel-stroescu

Cornel Stroescu va fi şi cel care va deschide lista de candidaţi a formaţiunii politice pentru Camera Deputaţilor. Proiectul politic al omului de afaceri mehedinţean se leagă în general de un agricultură. Cornel Stroescu nu a mai fost niciodată implicat politic.

Proiectului PRU din Mehedinţi i s-a alăturat şi profesorul Constantin Stana, reputat om de litere, cel care va candida pe lista PRU la Senat, dar şi Marius Simionescu, un tânăr de perspectivă al politcii mehedinţene.

constantin-stana

Partidul România Unită este vedeta politicii în această perioadă şi a reuşit să atargă un număr important de parlamentari.  La baza Partidului România Unită stă Doctrina Național-Democrată. Acest curent a fost inițiat şi dezvoltat în mod magistral în perioada antebelică și interbelică de savantul Nicolae Iorga. Partidul România Unită îşi asumă, însă, această doctrină într-o variantă modernă, adaptată provocărilor din timpurile noastre. Apărarea teritoriului naţional şi reunificarea cu Basarabia sunt principii constituente.

Voica Briceag

4,478 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.