Exclusiv! Verde pentru furnizarea agentului termic, contestaţia a fost respinsă

Este verde pentru furnizarea agentului termic către locuitorii Severinului. Un oraş întreg a aşteptat în frig decizia CNSC cu privire la contestaţia depusă de reprezentanţii firmei Alfa Ground care a stopat zile întregi demersurile municipalităţii în vederea furnizării agentului termic.  Contestaţia a fost judecată în regim de urgenţă, şi a fost respinsă ca şi nefondată.

decizie-cnsc

Decizia CNSC a dat câştig de cauză primăriei severinene, care, din acest moment nu mai are nicio scuză pentru întârzierea furnizării agentului termic. Totodată, reprezentanţii SPAET au anunţat demararea probelor de etanşeitate, conform calendarului următor.

spaet

 

Decizia CNSC de a judeca în regim de urgenţă constestaţia a fost luată şi în urma presiunii sociale, căci mii de severineni au semnat online o petiţie prin care au cerut urgentarea exprimării punctului de vedere al Consiliului Naţional de Soluţionare a constestaţiilor. Din acest moment, după efectuarea probelor, cel târziu în jurul datei de 15 noiembrie Severinul va avea apă caldă, a precizat Marius Screciu, primarul Severinului.

screciu-marius-cu-telefonul

„Şi datorită presiunilor severinenilor, acea petiţie online şi-a făcut datoria, le fel şi emisiunea difuzată joi seara de postul Realitatea tv- toţi aceşti factori au contribuit ca astăzi CNSC să se reunească de urgenţă şi să ia o decizie. Această decizie ne este favorabilă, este favorabilă SPAET, iar din acest moment între 7-10 zile, Severinul va avea căldură”, a declarat primarul Marius Screciu.

Firma Elsaco din Botoşani va opera echipamentele termocentralei de la Halânga, iar OMW Petrom este furnizorul de păcură.

Voica Briceag

42,746 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.