A fost aprobat programul activităților dedicate Zilei Naționale. Iluminatul festiv va fi și el pornit pe 1 Decembrie

Consilierii locali au aprobat programul festivităților care se vor organiza de către municipalitate cu ocazia Zilei Naționale a României. Astfel, după depunerea de coroane care va avea loc la ora 10, urmează parada militară la care vor participa toate forțele armate ale instituțiilor M.A.I. și M.Ap.N din județ, iar petrecerea nu se va sfârși aici. După amiază, severinenii sunt invitați în zona de promenadă Crișan pentru a participa la ceremonia de retragere cu torțe organizată de jandarmii mehedințeni și pentru a participa la aprinderea iluminatului festiv de sărăbători:

,, Am aprobat astăzi, în ședința Consiliului Local, programul dedicat zilei de 1 decembrie. Vă aștept să ne bucurăm împreună de Ziua Națională a României, în zona de promenadă Crișan, începând cu ora 16:00! Tot vineri, 1 decembrie, de la ora 18:00, vom da startul sărbătorilor de iarnă, odată cu aprinderea luminilor de sărbătoare și a bradului de Crăciun,, a precizat Primarul Severinului, Marius Screciu.

Şi anul acesta, de la manifestările de Ziua Naţională, nu vor lipsi fasolea la ceaun, precum şi ţuica şi vinul fiert care se vor împărţi în zona Crişan.

Totodată, Ziua Națională a României va fi sărbătorită și în parcarea celui mai mare hypermarket din oraș. În parcarea Severin Shopping Center va avea loc un concert extraordinar de muzică populară susținut de îndrăgita interpretă, Irina Zoican.

Astfel, între orele 12.00-16.00, cei mari și cei mici se vor putea delecta cu:

✓ concert Irina ZOICAN (orele 15.00-16.00)

 entertaiment și dansuri pentru copii

spectacol de muzică populară, alături de copii talentați din județul Mehedinți (Nicoleta Iancu, Melora Plostinaru)

Pe tot parcursul evenimentului, clienții vor putea savura porții delicioase de fasole cu ciolan și vor primi stegulețe cu tricolorul României.

Voica Briceag

8,644 total views, 1 views today


un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.