Gala națională a excelenței în asistență socială. Vezi aici nominalizații din Mehedinți

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali va organiza pe 20 martie 2018 Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială. Evenimentul se defășoară la Ateneul Român, chiar de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale. Judeţul Mehedinți este nominalizat şi în acest an la mai multe secţiuni. Votarea poate fi făcută on-line, până pe 26 februarie, la http://poll.cnasr.ro, iar jurizarea se va încheia pe 12 martie.

Astfel, la categoria  „Asistentul social din domeniul protecţiei copilului” sunt nominalizați doi mehedințeni Iacob Florentina și Căplescu Ciprian Cristian, iar pentru „Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi” sunt pe listă o regăsim pe Mlădinoiu Manuela. La categoria „Asistentul social din domeniul Sănătate/Servicii medicale” nominalizată este Valentina Băcinică. „Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate” – nominalizat este TULIGĂ-GHIŢĂ CONSTANTIN-CRISTIAN 

La categoria ”Asistentul social al anului ” nominalizată este SIMONA PĂTRÎNJEI.

Pentru categoriile „Asistentul social din domeniul persoanelor fără adăpost” și ”Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost” candidată este  BIRIBOACĂ ANCUŢA-NICOLETA.

Nominalizați la categoria „Asistentul social în domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijirii la domiciliu”, sunt doi mehedințeni AXINESCU IONUŢ-VALENTIN și BĂCINICĂ VALENTINABEŢIU ELENA-ROXANA speră să obţină premiul pentru „Asistent social în domeniul combaterii discriminării/minorităţi”, în timp ce STĂNESE IONELA-LILIANA este pe lista pentru „Asistent social în domeniul incluziunii sociale/economie socială”.

BĂLEANU ANNIELA are şanse la „Asistentul social din domeniul asistenţei socială comunitară”.

La categoria-premiul pentru jurnalism, doi mehedințeni au fost nominalizați pentru acordarea premiului. Justin Stăvaru (Cronica de Severin) și Voica Briceag (descoperamehedinti.ro)

La categoria ”Politicianul anului ” printre nominalizați îl regăsim și pe primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

La categoria Premiul pentru cea mai activă Sucursală CNASR, nominalizată este și filiala CNASR Mehedinți.

Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei vor stabili și în acest an câștigătorii.

Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit Gala încă de la prima ediție, Andreea Marin – Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială.

La ediția din acest an vom avea parte de muzica pentru suflet și din suflet a Alexandrei Ușurelu și Muse Orchestra, iar captivantele acorduri ale violonistei Rusanda Panfili, alături de cei patru muzicieni internaționali ce formează Panfili & Friends, ne vor fascina și ne vor duce într-o lume de poveste despre frumosul și generozitatea din om. Specificul domeniului în care asistenții sociali își desfășoară activitatea zi de zi face ca aceștia să se confrunte cu probleme complexe, dificile, de cele mai multe ori situații-limită. Totuși, ei nu renunță la luptă și încearcă să găsească soluții reale la problemele sociale identificate”, a arătat prof. Doru Buzducea, preşedintele CNASR.

Voica Briceag

7,963 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.