Impact violent la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Rahovei. Şoferul unui taxi şi pasagerul, în stare gravă

Imagini de groază marţi după-amiază în Drobeta Turnu Severin în urma unui impact violent care a pus în pericol viaţa a doi bărbaţi- unul, şofer de taxi, iar celălalt, pasager în taximetru. Incidentul a avut loc marţi după-amiază în jurul orei 13.00. Filmul evenimentelor este umătorul-şoferul taximetrului circula regulamentar pe strada Mareşal Averescu, în momentul în care, calea i-a fost tăiată de conducătorul unei alte maşini care circula pe strada Rahova, stardă fără prioritate. În urma impactului deosebit de violent, şoferul taximetrului a avut o scădere bruscă de glicemie şi a avut nevoie de urgenţă de îngrijiri medicale:

accident-1

“Când am ajuns la faţa locului, şoferul taximetrului era în stare de şoc, avea glicemia foarte scăzută şi nici nu mai vedea. Nu a putut să relateze foarte multe, întrcât era în stare de şoc. Cealaltă victimă, pasager în taxi,  avea un traumatism cervical, ” a declarat Amina Nicolicea, medic pe ambulanţă.

amina-nicolicea

În perciol a fost şi viaţa pasagerului din taxi, căci bărbatul şi-a văzut moartea cu ochii. În urma impactului s-a rănit destul de grav şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

intersectie-accident

 

Incidentul a avut loc la intersecţia străzii Rahova cu Mareşal Averescu. Intersecţia este una extrem de aglomerată, iar vizibilitatea pentru cei care circulă pe strada Rahova-strada fără prioritate, este una extrem de scăzută din cauza maşinilor parcate.

Voica Briceag

8,770 total views, 11 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.