„Introducerea de sisteme SMART pentru reducerea birocrației din Municipiul Drobeta Turnu Severin”

UAT Municipiul Drobeta Turnu Severin implementează, în parteneriat cu Asociația Centrul Pentru Dezvoltare Durabilă Columna, proiectul „Introducerea de sisteme SMART pentru reducerea birocrației din Municipiul Drobeta Turnu Severin.”, cod SMIS 126246, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, Axa prioritară Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente.

✅ Una dintre activitățile proiectului este realizarea unui Centru de Inovare și Imaginație Civică, unde reprezentanții primăriei vor organiza întâlniri periodice cu cetățenii orașului, cu actorii din mediul privat și cu reprezentanții altor instituții publice pentru a dezbate principalele probleme cu care se confruntă comunitatea cu scopul de a identifica cele mai bune soluții pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Drobeta Turnu Severin.

🔜 Întâlnirea cu nr. 10 va avea loc la Centrul de Inovare si Imaginație Civică din sediul Direcției de Dezvoltare Locală din strada Horia nr. 8, la demisol, în data de 04.05.2022 la ora 15:00.

💭 Tema generală a discuției va fi „Proiecte pentru protejarea mediului înconjurător”. Astfel, în cadrul întâlnirii de la ora 15 vom vorbi despre proiecte derulate cu impact asupra îmbunătățirii mediului înconjurător și a calității vieții severinenilor .

📞 Pentru mai multe informații, puteți contacta Serviciul Dezvoltare Locală și Managementul Proiectelor, din cadrul UAT Municipiul Drobeta Turnu Severin, la numerele de telefon:

Manager proiect Prichici Adelin Cristian 0744680005

Responsabil Centru CIIC Olteanu Vlad Constantin 0741396053

408 total views, 4 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.