Liderii PSD, reuniţi la Sinaia în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Vezi aici ce s-a discutat

Liderii PSD s-au reunit la Sinaia în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean. Pe ordinea de zi au fost subiecte fierbinţi care ţin de organizarea internă a formaţiunii politice:

Aladin Georgescu

“În primul rând s-au discutat chestiuni care ţin de organizarea internă a partidului în sensul că, s-a luat hotărârea de a se organiza alegeri în judeţele care au conduceri interimare şi avem câteva judeţe în această situaţie. În al doilea rând, ţinând cont de faptul că mulţi primari-nu numai de la PSD- au candidat la algerile parlamentare din iarna anului trecut, iar posturile de primar au rămas vacante în acele localităţi, se impune organizarea de alegeri pentru funcţia de primar, iar în acesată situaţie suntem noi, avem două localităţi unde se vor organiza alegeri, Şimian şi Godeanu”, a precizat pentru descoperamehedinti.ro, Aladin Georgescu, liderul PSD Mehedinţi. 

Partidul Social Democrat a câştigat fără drept de apel alegerile parlamentare la nivel naţional, iar în Mehedinţi, formaţiunea condusă de Aladin Georgescu a obţinut cel mai bun scor din istoria psodecembristă a formaţiunii politce. Chiar şi în aceste condiţii, Dragnea a cerut liderilor de organizaţii judeţene să: „nu se culce pe urechea scorului bun obţinut la ultimele alegeri”:

“Ni s-a comunicat să nu neglijăm activitatea politică pe care trebuie să o desfăşurăm în această perioadă după perioada de acalmie după alegerile palamentare, dar în acelaşi timp să nu neglijăm activitatea administrativă şi să nu uităm niciun moment responsabilităţile pe care noi le avem în faţa celor care ne-au acordat votul şi la alegerile locale, dar şi la alegerile parlamentare din cursul anului 2016″ a precizat pentru descoperamehedinti.ro, Aladin Georgescu, liderul PSD Mehedinţi.

Atacurile lui Victor Ponta la adresa conducerii PSD şi a Guvernului Grindeanu rămân deocamdată fără urmări. Liviu Dragnea s-a opus în şedinţa Comitetului Executiv de la Sinaia, propunerii de excludere din partid a fostului premier.

Voica Briceag

4,324 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.