Loc de joacă vandalizat la Schela

Locul De joacă din Schela Cladovei a fost vandalizat în luna martie a acestui an de către doi copii de 11 si 13 ani. Părinţii a doi minori au fost sancţionaţi atunci pentru că nu i-au supravegheat pe cei doi. Nici în prezent, spaţiul de joacă nu este îngrijit.  În continuare în zonă nu se păstrează curăţenia, iar parcul  arată dezolant. Mai rău este că această situaţie se regăseşte în toate locurile de joacă din Severin, unele din ele fiind încă în garanţie.

În urmă cu doi ani, doi copii au aprins focul la locul de joacă din cartierul Schela Cladovei. Poliţia locală i-a identificat atunci pe minori iar părinţii lor  au fost amendaţi pentru că nu şi-au supravegheat copiii.

Degeaba s-au aplicat amenzi şi au fost sancţionaţi părinţii. Parcul pentru copii  din Schela arată astăzi şi mai neîngrijit iar spaţiul este insalubru din cauza gunoailor aruncate pese tot.

Costurile pentru reparaţiile locurilor de joacă sunt destul de ridicate, spun reprezentanţii primăriei, care fac din nou apel la oameni să nu mai distrugă ceea ce se construieşte în Severin.

La ora actuală niciun loc de joacă din Drobeta Turnu Severin nu a scăpat de cei care le vandalizează. Fie că au rupt gardurile, piesele de mobilier sau coşurile de gunoi, copiii si adolescentii nesupravegheaţi au distrus toate parcurile nou inaugurate în ultimii trei ani.

366 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.