Lucrări blocate de reprezentanții Mehedinți Gaz

Firma Mehedinți Gaz dă, din nou, bătăi de cap severinenilor. În cartierul Schela Cladovei, unde primăria a obținut fonduri guvernamentale și europene pentru refacerea infrastructurii, sunt ținute pe loc lucrările pentru că Mehedinți Gaz nu are bani să continue extinderea rețelei de gaz. Două străzi au rămas neasfaltate din aceasta cauză, iar acum primăria va da bani de la bugetul local ca să aducă gazul pe cele două artere și să poată continua lucrările de asfaltare.

Severinenii care locuiesc pe străzile Răscoalei și Dudașului sunt revoltați și spun că situația a devenit insuportabilă. Oamenii știu că fără gaz nu poate fi turnat asfaltul și au ajuns la limita răbdării de când a venit căldura, iar pe străzile lor domnește praful.

Tocmai când se bucurau că municipalitatea a reușit să modernizeze toate străzile din Schela Cladovei, oamenii s-au trezit că au rămas la mâna firmei Mehedinți Gaz, care nu a reușit nici până acum să înceapă lucrările de aducțiune a gazului.

Ca să urgenteze lucrările de asfaltare, municipalitatea a a alocat bani de la bugetul local pentru ca Mehedinți Gaz să poată extinde rețeaua de gaze pe străzile Răscoalei și Calea Dudașului.

Reprezentanții firmei Mehedinți Gaz nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere și pentru a lămuri situația.

1,152 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.