Lucrările de amenajare și extindere a parcării din zona blocurilor H, situate pe strada Orly, finalizate! Vezi aici detalii

Lucrările de amenajare și de extindere a parcării situate în zona blocurilor H, de pe strada Orly au fost finalizate în timp record.  Aici a fost turnat asfalt, s-au trasat peste 50 de noi locuri de parcare, a fost realizat iluminatul public al parcării și s-a reabilitat și sistemul de preluare a apelor:

”Astăzi am finalizat lucrările la parcarea blocurilor H1, H3, G2, G4 și M2A, iar din această seară poate fi utilizată de locatarii din zonă. Creștem ritmul lucrărilor de infrastructură din oraș și felicit constructorul pentru organizare și mobilizare, pentru că a reușit să termine această investiție în numai 2 săptămâni. Proiectele de modernizare și construire a parcărilor din Drobeta Turnu Severin vor continua în perioada imediat următoare, când vor fi demarate alte 10 lucrări,” a precizat primarul municipiului Drobeta Turnu Seveirn, Marius Screciu.

Astfel de lucrări vor fi executate și în alte zone ale orașului. Lista de investiții propusă de primarul Seveirnului, Marius Screciu și aprobată de consiliul local vizează amenajarea și extinderea a încă 10 parcări pe pe raza municipiului. Parcarea din zona blocurilor H era distrusă și plină de gropi. Aici, asfaltul era ca și inexistent, iar gropile erau la tot pasul. Cel mai rău era atunci când ploua, iar întreaga zonă era practic de necirculat.

 

Voica Briceag

1,080 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.