Marius Bălu(PNL): ”Haideți astăzi la vot, pentru Mehedinți! Mâine va fi prea târziu!”

Senatorul liberal de Mehedinţi, Marius Bălu, şi-a exercitat dreptul constituţional de a vota. Ca la feicare scrutin, a votat la secţia de la şcoala numărul 8. Şi anul acesta, la vot a venit însoţit de soţia sa, Mihaela, profesor la Colegiul Naţional Traian. Cei doi au votat pentru ca Mehedinţiul să meragă înainte pe calea dezvoltării economice, şi pentru un viitor mai bun pentru toţi românii.

Pentru un Mehedinţi în care să se trăiască decent şi pentru un viitor mai bun pentru toţi românii. Acestea sunt principalele aşteptări pe care Marius Bălu le are de la viitorii parlamentari ai ţării, cei care care vor vota apoi în Parlament în numele tutoror românilor, pentru formarea noului guvern care va decide direcţiile de dezvoltare ale ţării: Am votat cu convingerea că dau o șansă Mehedințiului să meargă înainte. Am votat pentru un parlament cu oameni serioși, competenți și responsabili.” a declarat senatorul liberal, Marius Bălu.

img-20161211-wa0036

În acelaşi timp, Marius Bălu a făcut apel către mehedinţeni să vină în număr cât mai mare la vot. Dreptul de a alege este unul dintre cele mai importante drepturi într-un stat constituţional de drept, iar pentru ca toţi românii să aibă drept de vot, la revoluţia din 1989 au murit mii de oameni:” Haideți astăzi la vot, pentru Mehedinți!Mâine va fi prea târziu!” a mai declarat acesta la ieșirea de la urne.

img-20161211-wa0037

În Mehedinţi, în ziua alegerile, temperaturile au fost aproape de primăvară, iar la prânz temrometrele indicau în jur de 12 grade Celsius. Şi vremea bună a fost unul dintre motivele pentru care prezenţa la vot a fost una destul de ridicată.

3,070 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.