Mehedinți Gaz mărește tariful pentru furnizarea de gaze naturale. Vezi aici cum îi poți schimba furnizorul și alege cea mai avantajoasă ofertă

Mehedinți Gaz a notificat clienții că odată cu data de 11 noiembrie 2021 va mări tarifele pentru furnizarea gazelor naturale și va avea, conform site-ului ANRE de comparare a prețurilor, cel mai mare preț dintre operatorii care furnizează acest serviciu în județul Mehedinți. Prețul gazului, în Drobeta Turnu Severin, practicat de Mehedinți Gaz, firma care are în concesiune și rețeaua de gaze naturale, va fi de 1.000 lei + TVA/Mwh, de la 11 noiembrie. În acest moment prețul este de 333 lei cu T.V.A., iar până la 1 iulie era de aproximativ 170 lei cu T.V.A. În aceste condiții tot mai mulți severineni caută să își schimbe furnizorul de gaze naturale. Ei au la dispoziție și un site pentru compararea prețurilor:
https://www.anre.ro/…/comparator-oferte-tip-de…

După ce intrați pe link, alegeți județul și orașul dorit, și vor fi afișate toate ofertele disponibile în orașul respectiv. Prețul pe bursă al gazelor naturale este în continuare creștere, recomandarea este să vă faceți contract cu preț fix pentru perioada următoare, pentru a evita situația în care și noul furnizor va crește prețul.

Ministrul energiei, Virgil Popescu îi îndeamnă pe severineni să se mute la un alt furnizor de gaze, pentru că, ”după părerea mea, Mehedinți Gaz a ridicat prețurile nejustificat de mult pentru că nu mai doresc să furnizeze gaz. Voi sesiza ANRE și ANPC pe această chestiune”, a precizat Virgil Popescu, ministrul energiei.

3,107 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.