Mulțumim pentru colaborarea ireproșabilă, Valeriu Pera! Șeful comunicatorilor S.T.P.F. s-a pensionat

Comisarul șef de poliție de frontieră, Valeriu Pera, și-a încheiat activitatea ca și comunicator al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți.   Redacția descoperamehedinti.ro îi mulțumește lui Valeriu Pera pentru comunicarea ireproșabilă, pentru promtitudinea în a oferi de fiecare dată informațiile solicitate și pentru comportamentul său nediscriminatoriu în relațiile cu toate instituțiile mass media din județ.  Timp de 14 ani, am învățat împreună, noi de la dumneavoastră, iar dumneavoastră de la noi. Pentru întreaga colaborare vă mulțumim și vă asigurăm de tot respectul și aprecierea pentru munca pe care ați depus-o pentru ca activitatea polițiștilor de frontieră să fie una transparentă! Faptul că Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți este una dintre instituțiile publice cu cea mai bună imagine din județ, se datorează în principal obiectivității și transparenței de care ați dat dovadă pe parcursul celor 14 ani, timp în care ați îndeplinit această funcție.

 ”Începând  cu data de de 01.09.2017 activitatea mea de comunicator  în cadrul Politiei de Frontieră Mehedinti s-a încheiat. M-am bucurat să vă cunosc pe fiecare în parte şi sper că relaţia  mea profesională cu  voi v-a satisfăcut aşteptările. Am cunoscut alături de voi în 14 ani, dificultatea muncii de jurnalist, viteza în care lucraţi, termenele limită, stresul in care vă faceti meseria, dar si frumuseţea acestei profesii. Personal consider că voi sunteti fundatia  presei, profesionistii esenţiali  în transmiterea informatiei: fară voi, cei care vin  seară de seară în studiourile TV nu ar avea obiectul muncii.

Din aceste considerente aveţi întregul meu respect pentru profesia dumneavoastră şi indiferent de viitor aveti în mine un prieten.

Vă doresc succes în tot ceeea ce faceţi dumneavoastră.

 Cu drag si numai bine,

Valeriu Pera

8,242 total views, 2 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.