Parcarea spitalului județean de urgență Dr. Tr. Severin, închisă pentru reabilitare. Vezi aici când va fi gata

Parcarea celei mai importante unități medicale din județul Mehedinți este închisă temporar pentru o perioadă de trei săptămâni, timp în care locația va fi complet reabilitată. Lucrarea se execută pe fondurile primăriei Drobeta Turnu Severin, iar proiectul de reabilitare prevede realizarea canalizării, refacerea trotuarelor precum și a iluminatului public:

”Când am venit primar în 2016, am plombat parcarea, dar din cauza faptului că în zonă nu exista canalizare pentru preluarea apelor, zona s-a deteriorat din nou. Noul proiect de modernizare prevede și realizarea canalizării precum și alte lucrări de modernizare și garantat, 10 ani nu vom mai avea probleme în zonă”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.”

72 de locuri de parcare se vor realiza în urma acestei investiții după ce întreaga zonă va fi modernizată. De asemenea, vor fi reabilitate și intrările în curtea Spitalului Județean de Urgență:

”Este un proiect pe care îl așteptam de foarte mult timp, am primit și noi, la rândul nostru, zeci de reclamații cu privire la starea parcării” , a precizat Victor Maliborschi managerul Spitalului Județean de Urgență.

Reprezentanții firmei care realizează lucrarea au dat asigurări ferme că în cel mult trei săptămâni, dacă vremea va permite, lucrările se vor finaliza, iar parcarea va fi funcțională.

 

Voica Briceag

5,908 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.