”Paza bună trece primejdia rea!”, acțiune a polițiștilor de prevenire a furturilor din locuințe. Groupama, partener în campanie

Paza bună trece primejdia rea!” este sloganul celei mai recente campanii de prevenire a furturilor din locuinţe, realizată ȋn cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul General al Poliţiei Române și o societate de asigurări (Groupama). Inițiativa are ca obiectiv conştientizarea măsurilor pe care le poate adopta fiecare dintre noi, pentru a nu deveni victimă a furturilor din locuinte.

La data de 15.01.2019, politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au desfasurat în municipiul Dr. Tr. Severin o acțiune stradală ce a constat în informarea cetățenilor privind măsurile de protecție pentru protejarea locuinței și paza bunurilor patrimoniale. Deasemenea, polițiștii au insistat pe adoptarea unui comportament de autoprotecție pentru evitarea oricăror situații de victimizare (verificarea persoanelor de la interfon, montarea unor mijloace tehnice de supraveghere, solicitarea ajutorului politiei, etc.). Cu ocazia actiunii ai fost distribuite 120 pliante.

2,448 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.