Percheziții domiciliare la persoane bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Vezi aici ce s-a descoperit

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier și Investigații Criminale au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv, braconaj.

La data de 16.07.2018, ora 00:30, polițiștii mehedințeni, au surprins în flagrant o persoană de sex feminin, în vârstă de 54 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce transporta pe DN56A, în localitatea Hinova, cu un autoturism, o armă letală deținută legal de către soțul acesteia. Arma avea montată o lunetă cu termoviziune în valoare de aproximativ 10.000 de dolari.

 La scurt timp, pe aceeași arteră de drum, într-un alt autoturim au fost identificați 2 bărbați, dintre care unul fiind soțul persoanei de sex feminin, ocazie cu care în portbagajul autoturismului a fost găsit un porc mistreț împușcat.

 Urmare a acestor aspecte, în această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare pe raza localităților Livezile, Hinova și Drobeta Turnu Severin.

 Au fost descoperite elemente de muniție deținute ilegal, piese componente pentru fabricarea mai multor puști, 2 batoane de exploziv cu capse detonate și dispozitiv electric de inițiere, 4 țevi de armă deținute ilegal și 3 arme confecționate artizanal. Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor.

Comunicat de presă I.P.J. Mehedinți

3,214 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.