Piață agroalimentară conform normelor sanitare in vigoare in localitatea Vlădaia!

O piata agroalimentara noua si conforma normelor saniatre in vigoare a fost construita in localitatea Vladaia. Fondurile necesare modernizarii unitatatii de comercializare a produselor agroalimentare au fost alocate de la bugetul Consiliului Judetean Mehedinti. Potrivit presedintelui Consiliului Judetean, Aladin Georgescu:

„Piața nou construită este dotată cu spații pentru depozitarea produselor, mese pentru zarzavaturi, bancuri pentru produsele lactate și grupuri sanitare cu apă curentă. Totodată, târgul în care se află piața a fost împrejmuit, iar în perioada următoare se vor achiziționa lăzi frigorifice pentru depozitarea produselor lactate. Cu primarul Viorel Spuză am avut o colaborare foarte bună în timpul mandatului de președinte al Consiliului Județean Mehedinți. Este unul dintre cei mai performanți primari din județ și am convingerea că vom face în continuare o echipă bună, în sprijinul locuitorilor comunei Vlădaia. În ultima perioadă, pe DJ 563A, s-au făcut lucrări de întreținere, între intersecția cu DJ 606 și localitatea Vlădaia, pentru ca oamenii să circule în condiții bune. De curând, am preluat la Consiliul Județean, drumul dintre Vlădaia și Ștircovița și îl vom moderniza”.

Pe de alta parte și Guvernul PSD a finanțat investiții importante în comuna Vlădaia! Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, s-a extins sistemul de alimentare cu apă în satele Almăjel, Ștircovița și se va continua la Scorila, s-a realizat rețeaua de canalizare, s-au modernizat drumuri de interes local, iar în cursul săptămânii viitoare încep lucrările pentru construirea unei unități sanitare în Vlădaia.

274 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.