Portul Drobeta Turnu-Severin, închis din cauza vântului puternic

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat situaţia din județele afectate de fenomenele meteorologice periculoase din ultimele zile. La acest moment nu mai sunt persoane blocate pe căile de transport rutiere.  Au fost redeschise circulației auto, în condiții de iarnă, autostrăzile A2 și A4. În acest moment nu mai există niciun drum național închis circulației auto. La nivel național, CNAIR a acționat cu 1.185 utilaje care au utilizat 7.209,5 tone de material antiderapant și 37,05 tone clorură de calciu.

Toate aeroporturile sunt deschise și nu se înregistrează curse aeriene anulate sau cu întârzieri. De asemenea, 13 trenuri înregistrează întârzieri semnificative (peste 60 de minute), iar 21 de trenuri au fost anulate.

Porturile maritime sunt deschise, precum și cele fluviale, cu excepția portului Drobeta Turnu-Severin, închis din cauza vântului puternic. Traficul de pasageri pe relația Tulcea – Sulina/ Sfântu Gheorghe, precum și tranzitul cu bacul la Brăila se desfășoară cu greutate, din cauza sloiurilor de gheață.

În punctele de trecere a frontierei nu se semnalează restricții cu excepția PTF Zimnicea, Bechet, Ostrov și Turnu Măgurele de la frontiera cu Bulgaria, unde nu se poate traversa cu bacul.

Orice situație de risc pentru populație, cauzată de vremea severă, poate fi semnalată la numărul unic de urgență 112.

???????????????????

 

3,462 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.