Prefectul a emis ordinul de încetare a două mandate de aleși locali din Orșova. Află despre cine este vorba

Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a emis ordinele de încetare a mandatelor de aleși locali pentru doi consilieri din municipiul Orșova. Este vorba despre mandatul lui Adrian Cican (PND) și Vasile Nichescu (PNL). Motivele care au determinat emiterea ordinelor de încetare sunt legate de incompatibilitate. Mai exact, cei doi aleși locali, au făcut parte din Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Orșova, iar mai mult decât atât, au și primit bani pentru această activitate. Prefectul nu a făcut decât să analizeze aspectele sesizate de către secretarul primăriei, Marian Boțilă, cel care a făcut un referat prin care sesiza prefectului incompatibilitatea celor doi:

nicolae draghiea

”Ordinul de încetare a mandatelor celor doi a venit în urma unei analize a cererii primite din partea secretarului primăriei Orșova, dl. Marian Boțilă cu privire la faptul că, respectivii consilieri au propus în Consiliul Local și au votat să fie membri ai Consiliului de Administrație al Spitalului orășenesc și în același timp au luat și bani, fiind remunerați pentru activitatea respectivă”, a precizat pentru descoperamehedinti.ro prefectul județului, Nicolae Drăghiea.

Pe de altă parte, Adrian Cican, consilierul al cărui mandat a încetat, a lansat un atac virulent la adresa prefectului pe pagina sa de facebook:

CICAN

”De astăzi am pierdut calitatea de consilier, din cauza unui ordin al instructorului de dansuri, actualul prefect, Nicolae Drăghiea, NU PENTRU MULT TIMP, am mai câştigat odată în instanţă TOT PENTRU UN ORDIN ABUZIV, se pare că abuzul este în formă CONTINUATĂ…..Această postare este pentru a arăta CONSECVENŢĂ faţă de postările mele, fie că îmi convin, fie că nu îmi convin şi din respect pentru ADEVĂR.”, a scris Cican pe pagina sa de facebook.

Voica Briceag

4,679 total views, 1 views today


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.